back to top
spot_img

Kde snadno a rychle koupíte rakouskou dálniční známku?

Ostatní právě čtou

Chystáte se na kratší dovolenou do Rakouska? Nebo do něj jezdíte pravidelně za prací? Ať tak, nebo onak, rozhodně si pořiďte dálniční známku. Přece jen nechcete riskovat pokuty ve výši 300–3 000 euro. Kde ji objednat online kliknutím myši?

Stále dokonalejší metody kontroly

Někteří z vás si možná říkají, že na kratší zajížďku k sousedům nepotřebujete kupovat dálniční známku. Dávejte si však pozor. Rakouské hlídky používají moderní kamerové systémy s umělou inteligencí. Ty neustále skenují SPZ všech projíždějících vozidel a získaný údaj následně porovnávají s online databází. Pokud identifikují hříšníka, ihned za ním pošlou hlídku.

Rakouská dálniční známka online se dá přitom pořídit během několika minut, a dokonce nestojí ani tolik peněz. Motorkáři si mohou zakoupit:

  • jednodenní známku za 8.40 euro,
  • desetidenní známku za 9.60 euro,
  • dvouměsíční známku za 19.00 euro,
  • roční známku za 51.50 euro.

Provozovatelé aut mají možnost zakoupit:

  • jednodenní známku za 15.60 euro,
  • desetidenní známku za 18.50 euro,
  • dvouměsíční známku za 39.90 euro,
  • roční známku za 111.40 euro.

Jak na to?

Samotný proces nákupu dálniční známky je prostý a zabere vám pár minut u počítače/telefonu. Navíc nemusíte umět cizí jazyk, protože tento produkt nabízí i české e-shopy.

Řekněme, že vás zajímá roční dálniční známka Rakousko. Jak na její nákup?

Ze všeho nejdříve klikněte na webové stránky e-shopu pod vloženými odkazy. Tam si zvolte automobil/motocykl a poté si vyberte požadovanou dobu platnosti známky.

Otevře se před vámi jednoduchá tabulka, do níž vyplníte zemi registrace dopravního prostředku, jeho SPZ a požadovaný začátek platnosti známky. Následně zaplatíte, napíšete svůj e-mail a počkáte si asi půl hodiny na potvrzovací zprávu. Po jejím obdržení máte známku aktivní.

- Advertisement -PR články
- Advertisement -udalosti

Další články autora

- Advertisement -udalosti